O NAMA

O NAMA

Preduzeće SES d.o.o. je pravni nasljednik Elektroservisa SES koj je osnovan 11.03.1980 godine., od strane g-dina Ibrahima Dedovića koji je 100% vlasnik pomenute organizacije.
Sve ove godine smo zastupljeni kao renomirana kuća u domenu servisiranja elektro i rashladne tehnike. Do rata (1992 godine) bili smo ovlašteni zastupnici prepoznatljivih brendova za teritoriju Bosne i Hercegovine i Crne Gore kao što su:
- Bosch, Philips, Siemens, Ignus, Contal,  Soko mostar i ostale svjetske renomirane marke.
Napominjemo da smo u tom period u oblasti rashladne tehnike imali godišnje ugovore sa poznatim firmama gdje smo održavali preko 300 prodavnica, kao što su:
- TP Marketi, Velepromet Visoko,  Tržni centar Sarajevo ITD.
Na tržištu smo poznati po kvalitetu isporučenih usluga i roba, što nas je i održalo sve ove godine, te dovelo do kontinuiranog rasta prometa, opreme i broja zaposlenih. Postali smo prepoznatljivi po našem brendu.
Dana 09.05.2005.godine, po odluci g-dina Ibrahima Dedovića osnovano je preduzeće SES d.o.o. Plan je bio da se svi resursi iz spomenutog Elektro servisa SES postepeno prebace u novoosnovano preduzeće, što je sa današnjim danom i realizovano.
Planskim i predanim radom u proteklom periodu smo imali kontinuirani rast prometa, zahvaljujući kvalitetu pruženih usluga, profesionalnom kadru, te bogatom i stručnom iskustvu direktora Ibrahima Dedovića.
Firma djeluje u tri segmenta poslovanja:
Prvi segment poslovanja je servisiranje i ugradnja klima i rashladnih uređaja i ostale elektro opreme, gdje smo ovlašteni zastupnici firmi LG i LIEBERT HIROSS (Emerson) po ćemu smo trenutno vodeća firma u Kantonu Sarajevo;
Drugi segment poslovanja je održavanje, rekonstrukcija, sanacija i izgradnja javne rasvjete na području Kantona Sarajevo kao i izgradnja i održavanje rasvjete sportskih objekata;
Treći segment poslovanja je inžinjering i projektovanje elektro energetskih objekata.
Trenutno u radnom odnosu imamo 21 uposlena radnika na čelu sa direktorom Ibrahimom Dedović, od čega:
Dva diplomirana elektro inžinjera /jedan sa položenim stručnim ispitom/;
Tri VKV elektromehaničara;
Šest elektro montera;
 Sedam elektro servisera;
Jednog ekonomistu;
Dva administrativno-poslovna saradnika.

Napominjemo da se sve ove godine puno polagalo na dodatno usavršavanje i obrazovanje kadrova, tako da većina uposlenih ima završene kurseve engleskog jezika, računara, LG akademije iz oblasti klima uređaja , kao i usavršavanje za profesionalne klima uređaje EMERSON i dr.
Ističemo da korisnici naših usluga imaju stalnu podršku od strane educiranih servisera, kako na rukovanju i održavanju, tako i na obezbjeđenosti originalnih rezervnih dijelova za isporučenu i ugrađenu opremu u garantnom i vangarantnom periodu.
Kako bi smo zadovoljili tražene uslove i zahtjeve naših investitora posjedujemo i Federalnu licencu za izvođenje radova iz oblasti elektroinstalacija
Kada je u pitanju tehnička osposobljenost možemo reći da se godinama ulagalo u kvalitetna i ispravna vozila, kvalitetne i funkcionalne alate, kao i drugu opremu i instrumente . Ističemo da za opremu, za koju je potrebno posjedujemo uredne upotrebne dozvole od strane ovlaštene ustanove, kao i Uvjerenja o osbosobljenosti za rukavaoce tom opremom.
Trenutno raspolažemo sa sljedećom opremom:
Kamion sa dizalicom, specijalna vozila sa dizalicom /kran-korpe/, mini bager, dostavna i servisna vozila, teretna i terenska vozila, putnička vozila, udarni generator za defektažu podzemnih kvarova na kablovima, traser kablova, prese za kablove, komplet frigo alata i opreme, građevinske oprema  i specijalni alati.
Takođe posjedujemo najsvremeniju informatičku opremu koja je umrežena u jedan sistem koji zadovoljava sve tehničke, komercijalne i knjigovodstvene potrebe.
 U predhodnom periodu smo poslovali sa sigurnim i ozbiljnim investitorima koji zahtjevaju kvalitetnu opremu i profesionalnu uslugu, što je dovelo do porasta prometa iz godine u godinu i taj trend planiramo nastaviti i u budućnosti. Takođe će se ići u korak sa novim tehnologijama i saznanjima.
Naše poslovanje se temelji na iskustvu,  kvalitetu i zadovoljstvu krajnjeg korisnika

SES d.o.o.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SES d.o.o.

shop giày nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcf5 fashionshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời trang